+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Penzion u Radnice Recenzje

Ocena hotelu

95%
Znakomicie

by 33 reviews

  • Personel

    98%
  • Czystość

    99%
  • Wyposażenie

    93%
  • Komfort

    89%
  • Cena

    93%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Pavel

grupa przyjaciół, 25.8.2017

Ostrava Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Se vším jsme byli nadmíru spokojeni.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miloslav

para, 20.8.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Penzion u Radnice replied to this review.
Je smutné,ať děláte co děláte prostě všem se zavděčit nemůžete,a pobyt na jednu noc,vám zkazí veškerou radost z tzv. bodování......které si tu hýčkáme,pár let.....po delších pobytech......
Ubytovávala i připravovala jsem tento pokoj,a tak jsem 100% přesvědčená,že jsem pro Váš pobyt udělala maximum,dle naší dohody i dle našich www stránek
Silvie Pešoutová

Rudolf

grupa przyjaciół, 8.5.2017

Brno Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Vše bylo perfektní,personál maximálně vstřícný.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 17.4.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 23.2.2017

Čeština

  • Cena ogólna
95 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 7.8.2016

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Peter

para, 29.7.2016

Poprad Slovensko

  • Cena ogólna
72 %
  • Izba do dvora. Ticho

  • Kazdu svrthodinu zvon hodin na radmici v noci.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6
Penzion u Radnice replied to this review.
Dobrý den,musím reagovat na vaše hodnocení 7,2 bodu....zatím nejnižší za 10 let provozu penzionu.Že hodiny Vám vadí,to chápu,ale já je opravdu nezastavím,a náš starosta s tím nechce nic dělat.....nevím,jestli je to opravdu chyba penzionu,jak vy hodnotíte,pokoje i koupelny mám čisté,o prostory kolem se starám stále,uklízím každý den,a 8 bodů mě opravdu velmi velmi překvapilo,a personál 8 bodů...vyhověla jsem Vám i v přesunu datumu rezervace...veškeré informace co jste potřeboval,i na mobilu jsme nonstop.......opravdu mě moc mrzí,že jste nebyl spokojen,a věřte,že jsem z vašeho hodnocení špatná,jen opravdu nevím kde mám chybu....jakou vlastně....kde a co vlastně zlepšovat......
S.Pešoutová

Hana Krchňáčková

rodzina ze starszym dzieckiem, 23.7.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zdeněk

para, 7.7.2016

Velká Bíteš Česká republika

  • Cena ogólna
92 %
  • Perfektní ochota a domluva s majitelkou, vše naprosto čisté a uklizené, k dispozici turistické mapy na cyklo přímo v penzionu.

  • Malý sprchový kout, nemožnost posezení ve venkovních prostorech s odůvodněním na večerní hluk, který ruší ostatní hosty. Tomu samozřejmě na druhou stranu rozumím a akceptuji to.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Penzion u Radnice replied to this review.
Je nám velice líto,že jste nebyl 100% spokojen,opravdu nás to mrzí.
Sprchové kouty mají standartní velikost.
Stížnost na venkovní posezení není oprávněná,poněvač tuto službu nenabízíme ani jsme ji nikdy nenabízeli.Zmiňovaný prostor (výhled z okna) nepatří k penzionu.
Silvie Pešoutová

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 11.6.2016

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jiří

podróżujący w pojedynkę, 9.9.2015

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Příjemný majitelé,čistý penzion,ještě hezčí než na fotkách.Určitě se sem vrátím a budu doporučovat.

  • Vše super,žádná vada.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Štěpánka Malá

grupa przyjaciół, 1.9.2015

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Penzion je čistý,útulně zařízený.Ocenila jsem možnost přípravy jednoduché snídaně-lednička,konvice.Lomnice je pěkné městečko a okolní příroda a rybníky mají své kouzlo.Radniční hodiny jsem po úžasných jízdách na kole nevnímala (žádný kopce),a v pohodlné posteli spala celou noc.Byla jsem spokojená,budu doporučovat a ráda se vrátím.

  • Sporák nemají ale lze ohřát jídlo v mikrovlnné troubě.A zbytek stravy jsem řešila v restauracích a bufetu vedle.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Penzion u Radnice replied to this review.
Od ledna 2016 je v penzionu nová malá kuchyňka s vařičem,mikrovlnnou troubou, varnou konvicí a se základním vybavením.Foto na www stránkách.

Anonim

para, 23.8.2015

Čeština

  • Cena ogólna
92 %
  • čistota, klid, dobré umístění

  • nebyla možnost snídaně

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Penzion u Radnice replied to this review.
Již je možnost zajistit stravování v restauraci Nová Rychta 55 metrů od penzionu (max minuta pěšky) snídaně nebo polopenze.Restaurace má i letní terasu,krytou i nekrytou. R.Pešout

Lucie

rodzina ze starszym dzieckiem, 21.8.2015

Čeština

  • Cena ogólna
86 %
  • Dovolená proběhla hladce, místo je dobře využitelné pro výlety. Domácí býli vstřícní.

  • Bylo nás ubytováno 5 a proto bylo poměrně méně prostoru, hlavně v koupelně s toaletou. Pro přípravu snídaně a večeře nepříliš dobře řešeno. Celkově jsme byli ale spokojeni.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
9

Marcela

podróżujący w pojedynkę, 26.7.2015

Čeština

  • Cena ogólna
94 %
  • Ještě před nástupem mě kontaktovala paní majitelka aby jsme se domluvily na příjezdu a i když jsme se nakonec zdržely cestou, tak to nebyl žádný problém. Ubytování bylo moc pěkné.

  • Radniční hodiny jsou opravdu slyšet dost ale po první noci jsem si na ně zvykla. Měla jsem obavu že mi budou budit dítě ale to se za celou noc nevzbudilo ani jednou a přes den pro něj bimbající hodiny byly zážitek. Jedin= co bych doporučila, tak sítě do oken.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9
Penzion u Radnice replied to this review.
Jsme rádi,když nám někdo napíše-řekne co je třeba zlepšit-děkujeme.A již máme na oknech sítě.S.Pešoutová

Petr Dibdiak

rodzina ze starszym dzieckiem, 24.7.2015

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Noémi Nová

para, 11.7.2015

Čeština

  • Cena ogólna
96 %
  • Byli jsme velice spokojeni. Nové zařizeni, vzorná čistota,příjemné prostředí za dobrou cenu. Milá paní majitelka,poskytla nám informace ohledně možnosti výletů,doporučila restarace,atd. Doporučujeme pobyt.

  • žádné

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

para, 6.6.2015

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lenka

para, 3.8.2014

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Ráda doporučuji tento penzion,vše na jedničku s hvězdičkou

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Kristýna Plešingrová Mgr

para, 27.7.2014

Čeština

  • Cena ogólna
92 %
  • Obzvláště vlídná paní, která flexibilně reagovala na náš pozdní příjezd.

  • Věžní hodiny na radnici mě dováděly v noci k šílenství.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.