+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Penzion u Radnice Recenze

Hodnocení hotelu

94%
Perfektní

dle 28 recenzí

  • Personál

    98%
  • Čistota

    99%
  • Vybavení

    93%
  • Pohodlí

    89%
  • Poměr cena/kvalita

    93%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

jednotlivec, 7.8.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Peter

dospělý pár, 29.7.2016

Poprad Slovensko

  • Celkové hodnocení
72 %
  • Izba do dvora. Ticho

  • Kazdu svrthodinu zvon hodin na radmici v noci.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6
Penzion u Radnice odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,musím reagovat na vaše hodnocení 7,2 bodu....zatím nejnižší za 10 let provozu penzionu.Že hodiny Vám vadí,to chápu,ale já je opravdu nezastavím,a náš starosta s tím nechce nic dělat.....nevím,jestli je to opravdu chyba penzionu,jak vy hodnotíte,pokoje i koupelny mám čisté,o prostory kolem se starám stále,uklízím každý den,a 8 bodů mě opravdu velmi velmi překvapilo,a personál 8 bodů...vyhověla jsem Vám i v přesunu datumu rezervace...veškeré informace co jste potřeboval,i na mobilu jsme nonstop.......opravdu mě moc mrzí,že jste nebyl spokojen,a věřte,že jsem z vašeho hodnocení špatná,jen opravdu nevím kde mám chybu....jakou vlastně....kde a co vlastně zlepšovat......
S.Pešoutová

Hana Krchňáčková

rodina se staršími dětmi, 23.7.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zdeněk

dospělý pár, 7.7.2016

Velká Bíteš Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Perfektní ochota a domluva s majitelkou, vše naprosto čisté a uklizené, k dispozici turistické mapy na cyklo přímo v penzionu.

  • Malý sprchový kout, nemožnost posezení ve venkovních prostorech s odůvodněním na večerní hluk, který ruší ostatní hosty. Tomu samozřejmě na druhou stranu rozumím a akceptuji to.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Penzion u Radnice odpověděl na tuto recenzi.
Je nám velice líto,že jste nebyl 100% spokojen,opravdu nás to mrzí.
Sprchové kouty mají standartní velikost.
Stížnost na venkovní posezení není oprávněná,poněvač tuto službu nenabízíme ani jsme ji nikdy nenabízeli.Zmiňovaný prostor (výhled z okna) nepatří k penzionu.
Silvie Pešoutová

Anonym

jednotlivec, 11.6.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jiří

jednotlivec, 9.9.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Příjemný majitelé,čistý penzion,ještě hezčí než na fotkách.Určitě se sem vrátím a budu doporučovat.

  • Vše super,žádná vada.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Štěpánka Malá

skupina přátel, 1.9.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Penzion je čistý,útulně zařízený.Ocenila jsem možnost přípravy jednoduché snídaně-lednička,konvice.Lomnice je pěkné městečko a okolní příroda a rybníky mají své kouzlo.Radniční hodiny jsem po úžasných jízdách na kole nevnímala (žádný kopce),a v pohodlné posteli spala celou noc.Byla jsem spokojená,budu doporučovat a ráda se vrátím.

  • Sporák nemají ale lze ohřát jídlo v mikrovlnné troubě.A zbytek stravy jsem řešila v restauracích a bufetu vedle.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Penzion u Radnice odpověděl na tuto recenzi.
Od ledna 2016 je v penzionu nová malá kuchyňka s vařičem,mikrovlnnou troubou, varnou konvicí a se základním vybavením.Foto na www stránkách.

Anonym

dospělý pár, 23.8.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • čistota, klid, dobré umístění

  • nebyla možnost snídaně

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Penzion u Radnice odpověděl na tuto recenzi.
Již je možnost zajistit stravování v restauraci Nová Rychta 55 metrů od penzionu (max minuta pěšky) snídaně nebo polopenze.Restaurace má i letní terasu,krytou i nekrytou. R.Pešout

Lucie

rodina se staršími dětmi, 21.8.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
86 %
  • Dovolená proběhla hladce, místo je dobře využitelné pro výlety. Domácí býli vstřícní.

  • Bylo nás ubytováno 5 a proto bylo poměrně méně prostoru, hlavně v koupelně s toaletou. Pro přípravu snídaně a večeře nepříliš dobře řešeno. Celkově jsme byli ale spokojeni.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
9

Marcela

jednotlivec, 26.7.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
94 %
  • Ještě před nástupem mě kontaktovala paní majitelka aby jsme se domluvily na příjezdu a i když jsme se nakonec zdržely cestou, tak to nebyl žádný problém. Ubytování bylo moc pěkné.

  • Radniční hodiny jsou opravdu slyšet dost ale po první noci jsem si na ně zvykla. Měla jsem obavu že mi budou budit dítě ale to se za celou noc nevzbudilo ani jednou a přes den pro něj bimbající hodiny byly zážitek. Jedin= co bych doporučila, tak sítě do oken.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9
Penzion u Radnice odpověděl na tuto recenzi.
Jsme rádi,když nám někdo napíše-řekne co je třeba zlepšit-děkujeme.A již máme na oknech sítě.S.Pešoutová

Petr Dibdiak

rodina se staršími dětmi, 24.7.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Noémi Nová

dospělý pár, 11.7.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Byli jsme velice spokojeni. Nové zařizeni, vzorná čistota,příjemné prostředí za dobrou cenu. Milá paní majitelka,poskytla nám informace ohledně možnosti výletů,doporučila restarace,atd. Doporučujeme pobyt.

  • žádné

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 6.6.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lenka

dospělý pár, 3.8.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Ráda doporučuji tento penzion,vše na jedničku s hvězdičkou

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Kristýna Plešingrová Mgr

dospělý pár, 27.7.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Obzvláště vlídná paní, která flexibilně reagovala na náš pozdní příjezd.

  • Věžní hodiny na radnici mě dováděly v noci k šílenství.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Pavel

dospělý pár, 20.7.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
68 %
  • čistota, možnost uložení kol

  • velký hluk z ulice a hodin na protějším domě i v noční době, špatná izolace hluku uvnitř penzionu

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
4
Cena/kvalita
5

Jan Andrejkovics, Ing

dospělý pár, 11.7.2014

Slovensky

  • Celkové hodnocení
86 %
  • Bylo to krásné!

Personál
10
Služby
3
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavel

rodina se staršími dětmi, 17.8.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Byli jsme velmi spokojeni.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Halina Chmelíková

dospělý pár, 16.8.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
94 %
  • Penzion hezký, škoda že se nepodávají snídaně. Chybí aspoň jedno křesílko v pokoji.

  • není zásadních připomínek

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Juraj Tóth

dospělý pár, 9.8.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
94 %
  • príjemný prístup personálu, vybavenie izby, celkové služby, čistota

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Philip

dospělý pár, 7.8.2013

Deutsch

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Very nice staff, very friendly and helpful in any sense. They took care of us in the best way and I can only recommend to choose this accomodation. Close to beautiful lakes in the region. (Trebon lakes)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.